NOBS vertelt verhalen vanuit het hart, met beelden die beroeren, voor klanten met wie het klikt. Dat doen we al 20 jaar met succes. Maar de besten zijn we nog lang niet. Wij vinden namelijk dat het altijd beter kan.

Vanuit ons productiehuis in Arnhem bedenken en produceren we onderscheidende films voor bedrijven, overheden en omroepen. Van corporate bedrijfsproductie tot bioscoopfilm en van audiovisuele productpresentatie tot commercial. Onze kracht is dat we van concept tot en met de eindmontage alles in eigen huis hebben. Wel zo makkelijk als u snel wilt schakelen en graag meteen met de creatieven aan tafel zit die voor u aan de slag gaan.

Wij draaien er niet omheen. We zijn open en eerlijk over wat kan en wat niet kan en komen snel tot de kern. Gericht op de inhoud, vertaald naar creatieve en onderscheidende beeldcommunicatie die de kijker raakt. Wie we echt zijn en wat ons drijft, ontdekt u als u bij ons langskomt. We zijn gevestigd op de oude Saksen Weimar kazerne: een inspirerende locatie, waar wij het NOBS-verhaal misschien nog wel het beste aan u kunnen vertellen.