top of page

Acerca de

Before the interview

Vacatures

YES! Allround contentmaker met talent voor camerawerk

Wil jij in een team van gedreven content makers werken aan producties met impact? Durf jij de randjes op te zoeken van creativiteit en inhoud? Weet jij de kijker te boeien met jouw verhalen en dat ook nog eens met een No Bullshit mentaliteit? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Voor onze opdrachtgevers in de profit en non-profit sector produceren wij pakkende, inhoudelijke en inspirerende video-content, met name voor online. Om ons team daarbij te versterken zijn wij op zoek naar een allround beeldmaker met een voorliefde en talent voor camerawerk.

 

Bij No Bullshit ben je onderdeel van het productieteam met daarin regisseurs, producers, creatives en editors. Het is jouw verantwoordelijkheid om een beeldvisie te creëren voor onze producties. Jouw ideeën worden omgezet in scripts en samen met de producers en regisseur maak je het draaiboek en visuele plan. Op set ben jij eindbaas van het plaatje en stuur je assistenten en de gaffer aan. Je weet hoe je gebruik maakt van licht en je hebt ook verstand van geluid. 

 

Dus kan jij een verhaal vangen in pakkende beelden en daarmee de kijker in beweging brengen? Weet jij op een creatieve manier het verschil te maken door onderwerpen op een originele manier vast te leggen op beeld? Van een commercial, after-movie, corporate video, Tv programma/speelfilm tot instructievideo, onze opdrachtgevers variëren van semi-overheid, opleidingsinstituten tot bedrijfsleven. Check onze portfolio https://www.nobs.nl/.

 

Wij zijn NOBS - No Bullshit. Het no-nonsense productiehuis in Arnhem waar films & video’s met impact gemaakt worden voor zeer uiteenlopende klanten. Wij houden niet van onzin, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Dit zien we ook graag terug in jouw persoonlijke ontwikkeling, die bijdraagt aan het succes van No Bullshit. Altijd het beste verhaal.

 


Jij bent:


- een kei op cameragebied


- zelfstandig, creatief en proactief


- sociaal in omgang met klanten en collega’s


- flexibel i.v.m. werktijden buiten kantooruren


 

Je hebt:


- MBO of HBO werk

- en denkniveau


- ruime ervaring terug te zien in showreel of portfolio


- up-to-date kennis van technieken en trends


- verstand van licht en lichttechnieken


- humor en een scherp oog voor detail


- een rijbewijs


 

Wij bieden:


- 32 tot 40 uur in de week


- Een ambitieus en divers team


- Een marktconform salaris incl. vakantiegeld, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding


- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling


- Gezamenlijke vegetarische lunch


- Een toffe werkplek in een monumentaal pand


- Geregeld een gezellige borrel, een jaarlijkse inspirerende teamdag en bedrijfsuitjes.


 

Reageren kan via: Erik van den Brink - erik@nobs.nl

bottom of page