Yes!

cases

Cases

Prachtige projecten waar onze opdrachtgevers blij mee zijn. En wij ook.

Zekerheid verdubbeld

BOVAG/All Heads on Deck

BOVAG verdubbelt de garantietermijn van 6 naar 12 maanden en wil dit kenbaar maken met een TV commercial, content voor socials en radio commercials.

Future Skills

ToekomstGilde/Politie

ToekomstGilde is een lerend gezelschap en richt zich met een frisse en creatieve blik op het werk dat de politie in de samenleving doet. Samen met hen ontwikkelen we een product om aan de slag te gaan met de Future Skill ‘actief leren’ in de politiepraktijk.

vvaa
Leve de zorgprofessional!

VvAA

VvAA vierde haar 100-jarig bestaan. Hun rijke geschiedenis en toekomstgerichte missie verdiende de spotlight.

PAID BY MYSELF

RIEC en Politie

Meiden worden steeds vaker onder valse beloften slachtoffer van drugscriminaliteit. Daar willen de gemeente Amsterdam, RIEC en Politie iets aan doen…preventief dus. Samen met ons, dit is geen bullshit!

INSCHRIJVEN

KVK

KVK biedt houvast voor ondernemers. Jaarlijks schrijven zo’n 120.000 ondernemers zich in bij KVK. Startende ondernemers weten vaak niet hoe het inschrijfproces in zijn werk gaat, reden voor een instructiefilm.

Boekhoudpakket

KVK

Het aantal jonge ondernemers stijgt. Deze doelgroep heeft een duidelijke informatiebehoefte rondom ondernemerschap. KVK vraagt een serie ‘How to’ films over de basisonderwerpen, zoals bijvoorbeeld de financiële kant.

De Hybride

Rijk Zwaan

De Hybride, een nieuwe veredelingslocatie van Rijk Zwaan, heeft door corona geen mogelijkheid tot een fysieke opening. Rijk Zwaan wil een film om medewerkers wereldwijd kennis te laten maken met het complex van 10 hectare.

ORGANIC

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan, een internationaal groentezadenveredelingsbedrijf, gelooft in langdurige partnership. Door middel van film willen ze laten zien dat deze samenwerking verder gaat dan het leveren van biologische groentezaden.

Ster Gouden Loeki

Ster

De Ster Gouden Loeki is de enige reclameprijs waarbij het Nederlands publiek (en dus niet een vakjury) de winnaar bepaalt. Kijkers kunnen stemmen op hun favoriete commercial. Om dit event aan te jagen en kijkers op te roepen te gaan stemmen, vraag Ster om een TV commercial en content voor tijdens het event.

Wiljegeldverdienen.nl

RIEC Amsterdam en politie

Gemeente Amsterdam krijgt steeds vaker te maken met jongeren die worden geronseld voor het plaatsen van explosieven en daarmee snel geld verdienen. RIEC Amsterdam en de politie willen een bewustwordingscampagne om jongeren uit de criminaliteit te houden en perspectief te bieden.

Worldskills Finals

Worldskills Netherlands

WorldSkills Netherlands organiseert ieder jaar MBO vakwedstrijden. Ter promotie van de wedstrijden en het MBO onderwijs willen ze een YouTube serie waarin talentontwikkeling en vakmanschap centraal staat.

Helpende hand

ViaBOVAG/All Heads on Deck

ViaBOVAG.nl is dé betrouwbare website voor alles op wielen. Ze willen een serie van vier commercials voor de campagne De Helpende Hand van Rijdend Nederland van ViaBOVAG.

MxHacks

Mendix

Na twee jaar geen evenementen eindelijk weer fysiek samenwerken aan IT-oplossingen voor non-profit organisaties. En wel, dat binnen 48 uur tijdens de MxHacks van Mendix.

Inside Innovation

Nationale Politie

Innovatie is binnen veel organisaties een hot topic. In feite gaat het om iets waar wij als mensen altijd al mee te maken hebben: verandering. Het lastige is dat de mens van nature met weerstand op veranderingen reageert.

JOUW WERK

Gelderse Omgevingsdienst

De Gelderse omgevingsdienst heeft moeite personeel te werven. Eigenlijk weten mensen niet goed wat een omgevingsdienst doet. Werk je bij een van de Gelderse omgevingsdiensten, dan heb je invloed op de leefomgeving. Binnen de omgevingsdienst is er een breed scala aan functies. Tijd voor een kijkje in hun keuken!

Turn the tide

Witteveen+Bos

Momenteel wordt meer dan 40 procent van het aardoppervlak ingenomen door woestijnen en dat oppervlak neemt drastisch toe. Witteveen & Bos heeft een oplossing bedacht om woestijnen te vergroenen en hierdoor de aarde te laten afkoelen. Zij willen een film om draagvlak te vergroten.

Yes!