Yes!

over ons

Over ons

No Bullshit. Altijd een goed verhaal. Yes!

GOEDE VERHALEN
YES, WERKT ALTIJD!
icon

Goede verhalen zijn verslavend. Wij mensen vertellen ze al sinds de oertijd. En het is niet voor niks dat we tegenwoordig massaal aan het binge-watchen zijn. Verhalen hebben impact! Ze zetten kijkers in beweging, brengen kennis over, triggeren je gevoelige snaar, zetten aan tot delen. Kortom, als communicatiemiddel is een verhaal onovertroffen. Wij zijn er dol op!

Alles komt samen. En waar nodig bouwen we zelf een muurtje!
JOUW BOODSCHAP
YES, SAMEN NAAR DE KERN

Wil je aan de slag met jouw verhaal? Goed plan. Helpen we je graag bij. Gaan we samen op zoek naar de kern van jouw boodschap. En als we dat scherp hebben, brengen we het tot leven. We houden van uitdagingen en denken in slimme, creatieve oplossingen. Zo vertalen we ieder communicatievraagstuk naar content met impact. Inhoudelijk sterk. Verrassend in vorm. Treffend dichtbij. Altijd het beste verhaal.

Arnhem? Gelderland? Nederland? Nee. Amazing shoot in India!
VAKIDIOTEN
YES, RESULTAAT!

Als vakidioten gaan we altijd voor het mooiste en beste resultaat. Maar na 25 jaar ervaring weten we ook waar de grenzen liggen. Daarin zijn we recht voor z’n raap: open en eerlijk over de mogelijkheden en kansen. No Bullshit! Van kick-off tot oplevering nemen we je mee in het proces. We schakelen snel en zijn flexibel. Dat kan omdat we met ons team alle disciplines aan boord hebben. Zo produceren we content voor nonprofits, overheidsinstanties, corporaties, bedrijven, omroepen… en voor jou.

MORGEN?
YES, VANDAAG!

Accu’s van camera’s? Zonne-energie. Montagesets? Zonne-energie. Licht? Zonne-energie. Verwarming? Je raadt het al. Ons dak vol zonnepanelen zorgt voor 100% van de elektriciteit in het pand. We lunchen vegetarisch, kopen ons kantoormeubilair tweedehands en waar mogelijk hergebruiken we materialen. En: iedere stagiaire maakt een film voor een goededoelenorganisatie als eindopdracht. Waarom we dat doen? We willen graag dat de wereld morgen ook een fijne plek is en daar werken we vandaag al aan. Simpel. Weet jij trouwens nog een goed doel dat dringend extra aandacht verdient? Laat het even weten!

Ons pand uit 1939 wordt vanaf eind 2023 verwarmd door een warmtepomp die draait op zonnepanelen. Fantastisch toch!? Voor de nerds: ja, lage temperatuur in een pand uit 1939.
NO BULLSHIT
YES, ZEKER

No bullshit? Gekke naam voor een videoproductiebedrijf, toch? Vinden wij niet. Het vertelt namelijk precies waar wij voor staan. We houden niet van gebakken lucht, van loze beloftes of wollige taal. We gaan voor een heldere aanpak, haalbare oplossingen en waar voor je geld. Eerlijk duurt het langst hebben wij altijd geleerd. Het geeft ons de vrijheid om onomwonden en met een volle bak energie onze verbeelding de vrije loop te laten zonder door te slaan in wilde fantasieën. Voor jou alleen het beste verhaal. Altijd.

LITTLE GIANT STORIES
YES, SAMENWERKING

De volgende generatie staat voor nogal wat uitdagingen. Jongeren leven in een beeldcultuur, die hen ongetwijfeld beïnvloedt. Little Giant Stories wil dit op een positieve manier doen. Met altijd het beste verhaal; documentaires, films, series. We bouwen samen met jongeren en organisaties/bedrijven, die zich voor hen inzetten, aan toekomstperspectief. Little Giant Stories is partner van No Bullshit en werkt samen om snel op te kunnen schalen en resultaat te leveren. Littlegiantstories.com

Yes!