Yes!

team

Team

Onze helden die het allemaal mogelijk
maken. Elke dag weer.

mask Dagmar

Editor, motion graphics designer & animator

“Het kan altijd beter, mooier en slimmer. Als je denkt dat je er bent en niets meer leert, kan je beter inpakken”

Het mooie aan mijn vak is dat ik bij elk project weer iets nieuws leer, wat ik in volgende projecten mee kan nemen. Ik kan mezelf elke dag verbeteren. In vormgeving wil ik me niet beperken tot één kleur of één vorm. Diversiteit is de sleutel tot kunst.

Dagmar MAILEN

Editor, motion graphics designer & animator

mask Alex

Editor

“In een geslaagde edit komt alles samen; beelden, muziek, voice-over”

De kunst is om uit al het materiaal de mooiste beelden te combineren. Ik zoek naar samenhang tussen alle elementen, om uiteindelijk te komen tot een kwaliteitsproduct met een breed bereik. Expertise: editing, camera assistentie, fotografie.

Alex MAILEN

Editor

mask Ibrahim

Partner, Producent, Editor, Opnameleider

“Ik leg de lat altijd hoog en ga tot het uiterste voor een grandioos resultaat”

Een echte doener, een regelaar en een perfectionist. In goede samenwerking met zowel professionals als opdrachtgevers, ontstaan de meest fantastische producties. Films moeten de moeite waard zijn om bekeken te worden.

Ibrahim MAILEN

Partner, Producent, Editor, Opnameleider

mask Ilse

Uitvoerend producent/tekstschrijver

“Alles zo regelen dat er op set een optimale sfeer is, zie je terug in het eindresultaat ”

Produceren is denken in oplossingen, er bestaan geen beren op de weg. Elk project is een nieuwe uitdaging: plannen, overzicht houden, onderhandelen, een team zo samenstellen en met elkaar een mooie productie leveren. Expertise: productie, tekst-/copywriting, opnameleiding, regie, communicatie

Uitvoerend producent/tekstschrijver

mask Joël

Editor/Cameraman/Motion Graphics

“Een boodschap overbrengen met visuele media, dat vind ik super tof!”

Alles draait om storytelling; het overbrengen van het verhaal. En dat op zo’n manier doen dat je als kijker helemaal meegezogen wordt in het verhaal. Er gaat niks boven de kracht van mooie beelden op een wit doek.

Editor/Cameraman/Motion Graphics

mask Derk

Founder, Partner, Creatief, Regisseur, Producent

“The sky is the limit, denk in mogelijkheden!”

Alles wat je verzint kan vertaald worden naar beeld. Zeker met de huidige technieken. Het mooiste is als je je creativiteit vertaalt ziet worden naar beeld. Als een acteur een rol speelt die een dag daarvoor alleen nog maar in je hoofd bestond bijvoorbeeld.

Derk MAILEN

Founder, Partner, Creatief, Regisseur, Producent

mask Frank

Producent/Regisseur

“Het maximale eruit halen, ik ga altijd voor een 10”

De creatieve vertaling van opdracht naar subliem eindresultaat, daar ligt de uitdaging. Als regisseur ben je van A tot Z betrokken bij een productie. Het uiterste uit mezelf en het team halen, door betrokken te zijn bij elke facet van de film. Expertise: conceptontwikkeling, storytelling, scriptwriting, regie, productie.

Frank MAILEN

Producent/Regisseur

mask Erik

Partner, DOP, producent, regisseur

“Het mooie van dit vak is dat je altijd een resultaat hebt wat raakt”

Een idee, iets creëren en tot leven brengen in beeld. Met een verhaal mensen in beweging krijgen en inspireren, dat vindt hij magisch en bijzonder. Als je doelgroep een wijzer mens is geworden, is het doel bereikt.

Erik MAILEN

Partner, DOP, producent, regisseur

mask Daphne

Producer/Uitvoerend producent/Set dresser/Decorbouw

“Produceren is een vorm van georganiseerde chaos”

Creatieve duizendpoot. Meestal druk met produceren, maar net zo lief in de weer met cirkelzaag, kostuums en rekwisieten. Op set de handen uit de mouwen te steken om de crew met alle liefde te verzorgen.

Producer/Uitvoerend producent/Set dresser/Decorbouw

mask Liesbet

Junior editor

“Met z’n allen knallen, we fixen dit!”

Tijdens haar stages kwam ze erachter dat het echte verhaal maken begint in de edit. De kracht van een goed verhaal zit in een strakke montage, een goed ritme en fijne flow om naar te kijken. Met een jonge en frisse blik zet zij de puntjes op de i!

Junior editor

mask Coen

Editor en animatie

“Een verhaal vertellen door gebruik van animatie geeft altijd een interessante en modieuze insteek, het laat zien wat er allemaal meer mogelijk is met beelden”

Met zijn animatie skills zorgt hij dat complexe verhalen op een eenvoudige manier verteld worden. En als het ontwerp uiteindelijk tot leven komt, dan is de missie geslaagd.

Coen MAILEN

Editor en animatie

mask Sebas

Stagiair HKU

“Op een creatieve manier problemen oplossen is mijn nummer één passie.”

Storytelling, planning, ideeën bedenken/pitchen en sociale vaardigheden zijn mijn kracht. In deze stage sta ik erg open om mijn technische skills nog meer uit te bereiden!

Sebas MAILEN

Stagiair HKU

mask Sjors

Stagiair AV-specialist

“Eigenlijk vind ik alles heel erg tof! Ik kan niet kiezen..”

De manus van alles. Vandaag mee draaien. Morgen zelf de montage leggen. Feedback vragen en vervolgens voorleggen aan de klant. Overal is iets te leren!

Stagiair AV-specialist

mask Luuk

Stagiair AV-specialist

“Er is niets waar ik meer van houd dan video's maken. Ik kan mezelf hier helemaal creatief in kwijt. ”

Audio blijft altijd het ondergeschoven kindje in een videoproductie. Maar tijdens de opname is het de kunst om te zorgen dat het interview er helder en schoon opstaat. Daar wordt Luuk blij van. En dan hebben we het nog niet gehad over alle mogelijheden in de post-productie.

Luuk MAILEN

Stagiair AV-specialist

VACATURES

OPEN SOLLICITATIE
LET’S TALK

Er was eens…bij deze drie woorden ga jij aan! Het is de kracht van verhalen en wij zijn er dol op. Storytelling werkt. Ons brein is evolutionair geprogrammeerd om in verhalen te denken. Het zorgt voor prettige prikkelingen in je hoofd en maakt dat je dingen makkelijker onthoudt. Ook saaie informatie. En Aan goede verhalen raak je zelfs verslaafd. Dat bedenken we niet zelf. Kwestie van wetenschap!

STAGE ALLROUND
learn

Estimated render? Die 35 of 50mm lens? Talent call time? Wil jij als allround content maker een leerzame en hands-on stage lopen? Bij No Bullshit draai je mee in de praktijk, zodat je veel kan leren over technieken, camera’s, licht, software, productie en storytelling. Dat is breed en veel en dus gaan we graag in gesprek om te kijken waar jouw ambitie en passie liggen. Zo stellen we samen jouw leerdoelen op en daar hoort soms een foutje bij, dat is niet erg omdat je nog leert. Wij bieden jou een leerzame en leuke stageperiode onder begeleiding van senior content makers, zo kan je meewerken aan toffe producties!!

Yes!