NOBS is per direct op zoek naar een post productie (media)manager / video editor.

NOBS is al ruim 20 jaar een van de meest toonaangevende audiovisuele productiehuizen in het oosten van het land. Voor het managen en coördineren van alle post productie die intern en extern plaatsvindt zoeken wij een goede editor en coördinator. Je bent in eerste instantie een ervaren editor die thuis is in de wereld van NLE. Je weet alles van compressies, mediamanagement, ingest en hardware. Naast je werkzaamheden als editor vragen wij je als manager aan de slag te gaan. Je bent eerste aanspreekpunt voor het inplannen van montages van diverse corporatefilms en je stuurt andere editors aan. Je bewaakt uren en planning. Daarnaast fungeer je als mediamanager en zorgt voor het up-to-date zijn van de werkplekken. 

Onder de labels NOBS, NOBS Entertainment en AV3 maken we (online)video content, corporate films, televisieprogramma’s, animaties en speelfilms. Wij bieden een afwisselende baan op een unieke, creatieve en inspirerende werkplek in een oude kazerne met enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden we je een mooi salaris met goede arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenopbouw.

Aanvang functie: per direct

Duur functie: minimaal 3 maanden, met als doel een vaste aanstelling. 

32 uur per week

Je sollicitatie en CV graag t.n.v. Erik van den Brink sturen naar info@nobs.nl

 

Stage lopen

Het hele jaar door lopen studenten vanuit diverse mediaopleidingen mee bij ons op de werkvloer. Zoek jij een stage op het gebied van editing, camera-assistentie en/of productie? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, heb je een actieve, zelfstandige werkmentaliteit en ben je niet bang om vragen te stellen? Stuur ons dan een korte motivatie (+ CV / portfolio) waarin je uitlegt wat je zoekt en hoe/waarom je dat bij ons denkt te kunnen vinden. We zijn benieuwd! Mails mogen naar info@nobs.nl t.n.v. Erik van den Brink.